ETENBIJ cadeaukaart

De ETENBIJ kaart is een leuk cadeau om te geven en heerlijk om te krijgen. Met deze kaart kunt u bij alle deelnemende restaurants van ETENBIJ afrekenen. Tevens is de kaart gemakkelijk op te laden bij deelnemende restaurants.

Waarde op uw kaart

U kunt uw kaart opladen met een bedrag van minimaal 15 euro. U kunt bij de ETENBIJ deelnemers hiermee betalen. Tevens is de kaart op te laden in de deelnemende restaurants.

Meer dan 10 kaarten nodig?

Indien u interesse heeft in een groot aantal (meer dan 10) ETENBIJ kaarten dan kunt u contact opnemen met ons via info@etenbij.nl.

Keuze uit 6 verpakkingen

U kunt kiezen uit zes verschillende verpakkingen. Wilt u liever een kaart bestellen met als afzender één van de deelnemende restaurants? Geef dit dan aan bij uw bestelling of koop uw kaart in een van de deelnemende restaurants.

Verzendduur

De kaarten worden alleen op werkdagen verzonden en worden meestal binnen twee dagen bezorgd.

De kaarten zijn ook te koop bij de deelnemende restaurants.

Voorbeelden

  

 

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants tot nader bericht gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website