Waag

Bezoek Waag

De deuren van Waag Leiden staan open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook voor een zakelijke meeting

Huiskamer van Leiden

Iedereen in Leiden kent Waag: het gebouw aan de Aalmarkt staat er inmiddels sinds 1657 dus dat mag ook wel. Op 9 juli ging De Waag opnieuw open als Waag. Drieenhalve eeuw Leidse historie met een gewaagde splinternieuwe, moderne aanbouw. Gastvrij en gezellig. Eten en drinken. Oud en nieuw. Binnen en buiten. Overdag en 's avonds. Kunst en Cultuur. Kortom, de grote huiskamer die bij Leiden past.

Zaalhuur

Waag Boven is de prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Wil je informatie over Waag boven voor jouw vergadering, seminar of productpresentatie? Neem gerust contact met ons op!

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants tot nader bericht gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website